Προσφορά!

Gel Κατά Της Κυτταρίτιδας & Του Τοπικού Πάχους Με Λάδι Κισσού & 5 Αιθέρια Έλαια

15.00

250ml/8.50oz

Τζέλ για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και τού τοπικού πάχους. Η σύνθεσή του βελτιώνει τη κυκλοφορία του αίματος καθώς αυξάνει την παροχή οξυγόνου στους ιστούς . Με 5 αιθέρια έλαια που ενεργοποιούν την τοπική αποσυμφόρηση & λάδι κισσού.Το λάδι κισσού είναι το αποτελεσματικότερο λάδι για την καταπολέμηση της κυτταρίτιδας και του τοπικού πάχους (αδυνάτισμα). Μειώνει την κατακράτηση υγρών και την απομακρύνει από τον οργανισμό.Τέλος το λάδι κισσού θεωρείται ιδιαίτερα αποτελεσματικό όχι μόνο στην αντιμετώπιση της κυτταρίτιδας, αλλά και στις ευρυαγγείες, τη φλεβίτιδα και τις ραγάδες. Ο καλύτερος συνδυασμός φυσικών συστατικών με εξαιρετικά αποτελέσματα.

Περιγραφή

Δραστικά Συστατικά: Λάδι Κισσού ,Αιθέρια Έλαια : Λεμόνι, Γκρέιπφρουτ ,Γεράνι, Δενδρολίβανο ,Άρκευθος -Parabens Free -Cruelty Free -Colourants Free -Petrochemicals Free -Palm Oil Free

Χρήση: Σε καθαρό δέρμα απλώστε μικρή ποσότητα σε όλο το μήκος του ποδιού και κάντε κυκλικές κινήσεις. Απορροφάτε άμεσά ,δεν αφήνει λιπαρότητα και λεκέδες στα ρούχα.

Προφυλάξεις: Αποφύγετέ την επαφή με τα μάτια και το στόμα.
Αμέσως μετά την χρήση ξεπλύνετέ καλά τα χέρια σας με σαπούνι

ΙNGREDIENTS: Aqua, Vitis Vinifera (Grape) Seed Oil,Cetearyl Alcohol,Aloe Barbadensis Leaf Juice,Tocopheryl Acetate,Helianthus Annuus Seed Oil,Xatham Gum,Essential Oils Geranium,Lemon ,Grapefruit,Rosemary,Juniper,Vegecocktail Caffeine.

250ml/8.50oz