Η Εταιρεία Μας
Σημεία Πώλησης
Χονδρική Πώληση
Τηλέφωνο

Η Εταιρεία Μας
Grandma's Drawer

Η εταιρεία Grandma's Drawer Cosmetics ιδρύθηκε το 2011 με αγάπη για την φύση & τον άνθρωπο. Τα καλλυντικά Grandma's Drawer Cosmetics συνδυάζουν δραστικά συστατικά φυσικής προέλευσης, εκχυλίσματα από φυτά της ελληνικής χλωρίδας και αιθέρια έλαια. Οι συνταγές των προϊόντων της Grandma's Drawer Cosmetics περιέχουν φυσικά συστατικά σε ποσοστό 80% έως 100%,αποκλείονται τα συστατικά εκείνα, η χρήση των οποίων έχει κατηγορηθεί για παρενέργειες στην υγεία ή έχουν επιβαρυντική δράση στο περιβάλλον, όπως σιλικόνες, parabens, παραφινέλαιο και άλλα. Κύριο συστατικό μας το Αμυγδαλέλαιο, συνδυασμένο με αιθέρια έλαια και εκχυλίσματα αρωματικών φυτών και τα ευεργετικά βότανα της Ελληνικής χλωρίδας ,δημιουργώντας ευεργετικές συνθέσεις.

Η Ιστορία Μας

Αποφοίτησα από την σχολή Αισθητικής και εργάστηκα για 5 χρόνια στον τομέα της αισθητικής και κοσμετολογίας. Καθημερινά χρησιμοποιούσα μέσα στην δουλειά μου διάφορα καλλυντικά προϊόντα ,επώνυμα και μη. Ανατρέχοντας στις ετικέτες αυτών παρατηρούσα καρκινογόνες ουσίες, βαρέα μέταλλα, πειράματα σε ζώα και διάφορα άλλα. Πάντα αγαπούσα τη φύση και τα ζώα και με στεναχωρούσε το γεγονός ότι στην καθημερινότητά μας χρησιμοποιούμε προϊόντα τα οποία βλάπτουν εμάς τους ίδιους αλλά και το περιβάλλον μας.
Ανέτρεξα λίγο στο παρελθόν ,όπου η γιαγιά μου (γεννημένη στην Κων/πολη και μεγαλώνοντας εκεί. )μου μίλαγε συχνά για την χρήση των βοτάνων, των αιθέριων ελαίων και το πόσο εκπληκτικά καλλυντικά προϊόντα μπορούμε να φτιάξουμε μέσα από αυτά που μας προσφέρει η φύση .Ήταν το χόμπι της και η επαγγελματική της ασχολία για όσα χρόνια έζησε στην πόλη. Για μένα ήταν πηγή έμπνευσης η ιστορία της ,καθώς με δικές τις συνταγές έφτιαχνε καλλυντικά προϊόντα και αρώματα. Eμπνευσμένη λοιπόν από την γιαγιά μου και με κληρονομιά μου τις συνταγές της , συνταγές τις οποίες κρατούσε κλεισμένες πάντα μέσα στο συρτάρι της ,γεννήθηκε η εταιρεία GRANDMA'S DRAWER .